Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

diabelska z grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 4 szt
ogórek konserwowy 5 szt
majonez 1 szt
kechup pikantny 0.5 szkl
sól do smaku
pieprz do smaku
prawdziwki 1 marynowane
oliwki zielone 1 szt
papryka czerwona 1 szt
śledzie w occie 0.5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: diabelska z grzybami

Jajka gotujemy na twardo.Studzimy,obieramy i kroimy w dużą kostkę.Śledzie,oliwki i prawdziwki osączamy z zalewy.Prawdziwki i oliwki kroimy na pół.Pozostałe składniki kroimy w dość duże kawałki.Dodajemy majonez i keczup.Doprawiamy do smaku solą i pieprzem i mieszamy.Dekorujemy papryką i listkami bazylii.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak