Sposób przygotowania

Mięso smażymy razem z drobno pokrojoną cebulą. W garnku zagotowujemy 1/4 l wody i wrzucamy kostki rosołowe. gdy rosół się zagotuje wrzucamy podsmażone mięso. Następnie dodajemy fasole i kukurydzę wraz z zalewą. Gotujemy kilka minut cały czas mieszając. Dodajemy przecier pomidorowy i doprawiamy ziołami. Gotujemy jeszcze chwilkę. Podajemy na ciepło.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawy pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    szybkie w zrobieniu,takie dania lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    pyszna potrawka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !