Sposób przygotowania

Warzywa kroimy w kostkę i chwilę dusimy na roztopionym masełku, cały czas mieszając aż zmiękną. Następnie wlewamy bulion i gotujemy ok. 45 minut. Z mąki i jajka robimy lane kluseczki. Zupę przyprawiamy do smaku. Dodajemy śmietanę, chwile jeszcze gotujemy. Gotową zupkę posypujemy natką i koperkiem. Bardzo smaczna.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    Doradco, jak to się stało że zostało dodane nie moje zdjęcie do tego przepisu???????
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    super zupa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    to coś dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !