Sposób przygotowania

Pieczarki kroimy w małą kostkę i podsmażamy z pokrojoną cebulką. Mięso doprawiamy magą, pieprzem i solą oraz przyprawą do mięsa mielonego. Dodajemy jajko i żółtko a do pieczarek dodajemy białko. Formujemy kotlety w środek wkładając niewielką ilość farszu pieczarkowego. Obtaczamy w bułce i smażymy na smalcu. Możemy włożyć na ok.10 minut do nagrzanego piekarnika.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Przepisik super.
  • 4
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    uwielbiam pieczarki!
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Apetyczne kotleciki:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacyjny pomysł;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !