Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Mięso rozbić tłuczkiem na cienkie płaty, natrzeć rozgniecionym czosnkiem, oprószyć solą i pieprzem, posmarować musztardą. Na każdy płat mięsa położyć plaster szynki i połowę jajka, złożyć mięso na pół, obić brzegi tłuczkiem. Panierować kotlety w mące, roztrzepanych jajkach z dodatkiem przyprawy kucharek i obtaczać w bułce tartej. Smażyć na tłuszczu z obu stron na złoty kolor, Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    pomysł z jajkiem rewelacja, nie wpadłam na niego
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajne połączenie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    uwielbiam schabowe...;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !