Sposób przygotowania

W rondlu rozgrzać masło dodać pokrojony por i poddusić, wlać bulion i ugotować do miękkości. Następnie zmiksować, dodać mąkę wymieszaną z kilkoma łyżkami wody, zagotować.Zdjąć z ognia, wlać śmietankę, wymieszać. Przyprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    takiego sosu jeszcze nie robiłam, świetny;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pipi765

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wydaję się być smakowity, muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Przepis wart wypróbowania.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !