Sposób przygotowania

Potrzebny będzie biszkopt gotowy. Ciasto przyrządzać w tortownicy. Brzoskwinie odsączamy od soku na durszlaku lub sitku, potem kroimy w kostkę, budyń ugotować, schłodzony wylać na biszkopt, następnie rozpuścić galaretkę, lekko zastygającą wylać na ciasto i wtedy wkładać w ciasto kawałki owoców. Wstawić do lodówki.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    uwielbiam tarty!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    świetna tarta Pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    lubię słodkie tarty
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    lubię słodkie tarty
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super ,oooooooo
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne ale wole na ostro
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !