Sposób przygotowania

margaryne topimy w garnku, wrzucamy na nią pokrojona w kostke cebule i utartą na grubych otworach marchewke. Udka rozdzielamy na biodra i nożki osobno i dodajemy do warzyw, wlewamy bulion i doprawiamy do smaku przyprawami, wciskamy ząbek czosnku. Dusimy na wolnym ogniu przez 1,5h.

Komentarze

  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ciekawy przepis:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    ooooooooooooooooooooooo super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !