Sposób przygotowania

Fasolkę namoczyć poprzedniego dnia, następnie ugotować, odcedzić, wystudzić. Ogórki i jajka pokroić w kostkę. Cebulę posiekać razem ze szczypiorem. Czosnek rozetrzeć z odrobiną soli, wymieszać z majonezem. Wszystkie składniki włożyć do miski, połączyć z majonezem, wymieszać. Przyprawić do smaku. Podawać z pieczywem i wędliną.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    lubię takie sałateczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa sałateczka
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię fasolę.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !