Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masło makrelowe

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 1 kostka
makrela wędzona 1 szt
keczup 3 łyżki
śmietana 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: masło makrelowe

rybę obrać ze skóry i ości. wszystko razem dokładnie zmiksować

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 21.01.2014 10:56
wspaniały pomysł:-)
IKrakowianka 28.12.2012 20:13
świetne
fictor123 11.05.2012 13:38
mniam
Justyna Jussstiii 05.02.2012 10:01
super
jolaxa1 21.09.2011 22:44
pycha
matii6 11.09.2011 16:27
domowa jest najlepsza
Joanna60 02.08.2011 10:00
pycha ;)
Ania67 27.06.2011 23:04
fajny pomysł
ziutula
ziutula 14.05.2011 17:17
dobre na razowy chlebek...
jeta72 13.05.2011 10:21
pyszna
Mirka-Ludomila 29.04.2011 08:10
smaczne
ela16 17.04.2011 09:56
smaczne
pacpaw 30.03.2011 18:20
wspaniałe
alaaa 09.03.2011 19:56
ja też nie lubię tych sklapowych
Grazyna0211 06.03.2011 14:01
super pomysł bo te kupne pasty rybne są okropne
Monika193
Monika193 06.03.2011 09:42
uwielbiam wędzoną makrelę, więc Twój przepis na pewno wypróbuję
owca441 03.03.2011 21:37
pyszne masełko
gacopierz23 02.03.2011 11:22
super na piątek
m1monika 01.03.2011 14:08
ciekawy przepis
marta0906 28.02.2011 20:08
na chlebek w sam raz
misia53 28.02.2011 09:21
Jedzcie rybki moi mili , byście długo , zdrowo żyli...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak