Sposób przygotowania

rybę obrać ze skóry i ości. wszystko razem dokładnie zmiksować

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Jedzcie rybki moi mili , byście długo , zdrowo żyli...
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    na chlebek w sam raz
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    super na piątek
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszne masełko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam wędzoną makrelę, więc Twój przepis na pewno wypróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super pomysł bo te kupne pasty rybne są okropne
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ja też nie lubię tych sklapowych
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    wspaniałe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre na razowy chlebek...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Joanna60

    pycha ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    domowa jest najlepsza
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    wspaniały pomysł:-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !