Sposób przygotowania

Jagody oczyścić i umyć. Galaretkę truskawkową rozpuścić w szklance gorącej wody i pozostawić do zastygnięcia w lodówce. Śmietany ubić i dodać ostudzoną galaretkę cytrynową i jagody, delikatnie wymieszać. Pokroić galaretkę truskawkową i dodać ją do masy. Tortownicę wyłożyć folią spożywczą, wyłożyć ciastka i wlać masę , schłodzić na 2-3 godziny w lodówce.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    może byc pyszne
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    super wygląda
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    super wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    szybki i smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !