Sposób przygotowania

wode na zupke zagotowac 9 ok. 3-4 litry, do wrzatku wrzucic zeberka, nastepnie dodac wloszczyzne w kawalkach , lisc, kostke rosolowa, i ziarenka smaku - gotowac ok. pol godziny, az do ugotowania sie miesa, nastepnie wyjac mieso i dodac kapuste kiszona, pogotowac 10 min, doprawic piperzem, na patelni przyrumienic make gdy ostygnie dodac troche wody by zasmazka zrobila sie plynna ale gesta, dodawac zasmazke po trochu do zupy od razu mieszajac , zagotowac.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    pyszności :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    dziekuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszności:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !