Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Błyskawiczny tort brzoskwiniowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

galaretka brzoskwiniowa 2 szt
serek homogenizowany 400 g
brzoskwinie w puszce 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Błyskawiczny tort brzoskwiniowy

Rozrobić galaretki, ale łącznie w ok 600 ml wody. Brzoskwinie wyjąć z zalewy i ok 5 szt zmiksować. Zmiksowane galaretki połączyć z serkiem i galaretką. Dokładnie wymieszać, przełożyć do naczynia i włożyć do lodówki na ok 30 min. Wierzch udekorować według upodobań.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 30.12.2013 10:37
Bardzo fajny torcik
Katarzyna59 22.04.2013 18:31
bardzo apetyczny
TEtalicha 01.08.2012 20:36
taki tez fajny
Seba 28.07.2012 08:38
bardzo fajny torcik
agogo2 26.06.2012 21:53
smaczny torcik
agogo2 26.06.2012 21:53
smaczny torcik
ziutula
ziutula 25.06.2012 11:22
przepyszny zimny deser..
Marko 24.04.2012 17:18
smaczne
anula250 07.03.2012 12:55
mniam
gacopierz23 24.12.2011 09:38
szybko i smacznie
Agnieszka/picola 11.09.2011 22:32
dobry
Sylwia56
Sylwia56 24.03.2011 23:56
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak