Sposób przygotowania

Śledzie namoczyć w zimnej wodzie no około 0,5 godziny, odsączyć z wody, pokroić i posypać czarnym pieprzem. Pieczarki umyć i pokroić podsmażyć na oliwie z cebulą dodając 3-4 ziarenka ziela i 1-2 listki laurowe oraz około 2 łyżeczek koncentratu pomidorowego. Ostudzić i zalać śledzie. Pozostawić w chłodnym miejscu.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    lubimy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    orginalne połaczenie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    bardzo apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    takich jeszcze nie próbowałam , ciekawa jestem smaku....
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    klaklak

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    trzeba sprobowac
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    warto zrobić,żeby sprawdzić jak smakują.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !