Sposób przygotowania

Śledzie namoczyć w zimnej wodzie no około 0,5 godziny, odsączyć z wody pokroić w dzwonki. Cebulę obrać, pokroić w piórka, korniszony pokroić w cienkie słupki. Całość wymieszać, zalać śmietaną 12% i odstawić w chłodne miejsce na 1 godzinę.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mariola17

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    na pewno są pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    na juto się przydadzą
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszne śledziki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    pyszniutkie są
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    moje ulubione:)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo je lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ja robię śledzie w śmietanie ale z jabłkiem zamiast ogórkiem, ale Twoja wersja brzmi super, na pewno wykorzystam przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Moje ulubione
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    lubię takie śledziki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !