Sposób przygotowania

Kawę zalać ½ szkl wrzącej wody, dodać cukier, wymieszać, ostudzić. Do zimnej kawy wlać rum. W kawie zamaczać biszkopty, wkładać po kilka do pucharków. Na biszkopty układać oczyszczone z szypułek truskawki i nakładać bitą śmietanę, przygotowaną ze śmietany śnieżką. Posypać tartą czekoladą, podawać od razu po przygotowaniu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    świetny pomysł na deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    brzmi smakowicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !