Sposób przygotowania

Szynkę pokroić w plastry i usmażyć na oliwie wymieszanej z miodem. Ugotować fasolkę w wodzie z odrobiną cukru. Następnie do podsmażanej szynki wsypać osączoną fasolkę i dodać odrobinę mąki. Poddusić wszystko do zarumienienia się. Posypać czerwoną papryką Prymat

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna210

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Interesujące, naprawdę :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    fajnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !