Sposób przygotowania

Mięso podsmażyć, posolić, zalać 1 szkl. Wody, gotować 45 minut. Cebulę i paprykę pokroić w kostkę, włożyć do rondla. Dodać przecier, osączone pomidory i fasolkę. Mieszać aż całość zagotuję się, przyprawić. Mięso włożyć do naczynia żaroodpornego, a na wierzch ziemniaki i jarzynkę. Piec 17 minut w 180 stop. Przybrać natką

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    brzmi fajnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    jestem ciekawa jak smakuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tetiana

    uwielbiam to danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !