Sposób przygotowania

kaszę posiekać z łyżką masła dodać jajko ciepłe mleko tarty ser i zagnieść ciasto formować paluszki piec w gorącym piekarniku podawać jako przegryzkę do piwa

Komentarze

  • 6
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ciekawe ;-)
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    hmmm muszę spróbować i dać mojemu smakoszowi piwa :)
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    jeszcze takich nie robiłam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    proste i zapewne pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    naprawde pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !