Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biała czekolada na gorąco

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mleko 1/2 l
biała czekolada 100 g

Przepis i sposób przygotowania na: Biała czekolada na gorąco

Odmierzyć 1/2 litra mleka i przelać do rondelka. Dodać tabliczkę białej czekolady, podzieloną na kostki. Podgrzewać do rozpuszczenia czekolady, co jakiś czas mieszając.
Gorącą czekoladę spienić w rondelku i przelać do filiżanek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorota20w 16.01.2012 11:47
pysznie
Małgorzata106 20.05.2011 15:11
pycha
hastalavista 05.03.2011 00:41
uwielbiam!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak