Sposób przygotowania

Makaron chiński cienki włożyć do gorącej wody na kilka minut. Brokuł ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem szczypty cukru, podzielić na różyczki. Filety z kurczaka pokroić w dość grubą kostkę, oprószyć solą, białym pieprzem i wymieszać z przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Włożyć do parowaru i gotować do miękkości. Po upływie 15 minut dodać obrane i pokrojone w słupki marchewki, Gdy wszystko jest miękkie wymieszać z makaronem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ciekawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda smakowicie. Połączenie makaronu, warzyw i kurczaka- uwielbiam to.
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    lubię gryźć ten makaron :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !