Sposób przygotowania

Śledzie moczymy w gotowanej wodzie przez kilka godzin. Rodzynki zaparzamy w gorącej wodzie. Śledziki kroimy w małe części - ok 3 cm. Układamy w naczyniu warstwę śledzi, posypujemy rodzynkami, znowu śledzie itd. Na koniec zalewamy oliwą z oliwek i odstawiamy na ok 3 godz.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    forgielka

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    iza15

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    przyda się na święta
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pycha
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    wow super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pomysłowe z rodzynkami
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Mnie by smakowały.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawy przepis na śledzie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !