Sposób przygotowania

Bułkę namoczyć w mleku, odcisnąć, rozetrzeć. Na patelni rozgrzać masło, dodać posiekaną cebulę, lekko zrumienić. Grzyby umyć, drobno posiekać, włożyć do cebuli i udusić. Do zimnych dodać jajko, bułkę, 2 łyżki bułki tartej, sól i pieprz. Wszystko dokładnie wymieszać. Z masy formować kotlety, obtaczać w bułce tartej i smażyć na tłuszczu z obu stron na złoty kolor. Podawać z sosami i surówkami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Pycha <3
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zapowiadają się smacznie trzeba wypróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Też robię i bardzo lubię.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !