Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś z kurczaka pod pierzynką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 15 szt
cebula 2 szt
marchew 2 szt
pietruszka 2 szt
seler 50 g
sól do smaku
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
filet z kurczaka 500 g
ser gouda 15 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka pod pierzynką

Filety pokroić na kotletów. Ubić, posolić i popieprzyć. Warzywa i pieczarki zetrzeć na tarce o grubych oczkach. W naczyniu do pieczenia ułożyć kotlety, posypać je warzywami, Kucharkiem i startym serem. Piec w w temp. około 180 st. C około 1 godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 28.01.2014 09:00
bardzo smaczne
IwonaKa 16.08.2013 12:15
świetny przepis,wypróbuję
Krystyna32 07.07.2013 10:59
fajny przepis
Ela15 13.05.2013 19:25
fajny przepis
Grazyna0211 31.01.2013 10:59
smaczne danie
Madziela 29.11.2012 13:17
ciekawy sposob na kotlety ;)
olkaaa 27.11.2012 08:18
bardzo fajny przepis
Marta1986 07.06.2012 11:37
ciekawy
gacopierz23 22.12.2011 16:23
ciekawa pierzynka
iknkirke 05.11.2011 17:05
super
wrona891 07.09.2011 19:28
fajny przepis
barbara11561 19.08.2011 09:08
pyszny
Rybciia 18.05.2011 17:09
Pyszny obiadek;)
Dorota59 27.02.2011 08:42
smakowite
rosik93 26.02.2011 23:13
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak