Sposób przygotowania

Filety pokroić na kotletów. Ubić, posolić i popieprzyć. Warzywa i pieczarki zetrzeć na tarce o grubych oczkach. W naczyniu do pieczenia ułożyć kotlety, posypać je warzywami, Kucharkiem i startym serem. Piec w w temp. około 180 st. C około 1 godziny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    Pyszny obiadek;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wrona891

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawa pierzynka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    ciekawy
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    ciekawy sposob na kotlety ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    świetny przepis,wypróbuję
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !