Sposób przygotowania

Pora pokroić w talarki i podsmażyć na maśle, dodać mąki i bulion. Dokładnie wymieszać i gotować na wolnym ogniu przez ok kwadrans. Dodać chrzan, śmietanę i przyprawić.
Sos polecam do mięs, pulpetów, itp.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    na pewno smakuje wyśmienicie jako dodatek :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super sos
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetny przepis
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajny sosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !