Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanka z ryżu i soczewicy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 2 woreczki
soczewica 150 g
filet z kurczaka 2 szt
oliwa
cebula
kukurydza 1 puszka
pieprz
kapusta biała
bulion warzywny 2 kostki

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka z ryżu i soczewicy

kostki bulionu rozpuscic.ryz i soczewicę ugotować.filety pokroić w paski,usmażyc z cebulą na oleju.kapuste pokroić.połaczyć wszystkie składniki z bulionem,doprawić do smaku.przełożyc do naczynia do zapiekania.wstawić do angrzanego 180 stopni pieca.piec 25 min

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

małgorzata114 27.02.2011 15:35
A proszę bardzo,smacznego..
IlonaAlbertos 27.02.2011 12:33
Muszę skorzystać z Twojego przepisu.
aginaa 27.02.2011 11:41
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak