Sposób przygotowania

Pieczarki obieramy i wrzucamy do wrzątku a następnie gotujemy ok. 10 minut.
Później odstawiamy je do ostygnięcia; po ostygnięciu kroimy na kawałki.
Makaron gotujemy al dente z odrobiną oleju i ząbkiem czosnku.
Po ugotowaniu i przestudzeniu dodajemy do pieczarek.
Papryke kroimy w kosteczkę i równiez wrzucamy do pieczarek.
Dodajemy następnie koperek, sól i pieprz (do smaku), musztardę oraz majonez (nie za dużo).

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    uwielbiam takie dania
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !