Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo i rozdrobnić na małe cząstki. Dodać do nich sól i pieprz. Groszek i kukurydzę odsączyć z zalewy. Ogórki konserwowe pokroić w małą kostkę. Por pokroić na pół cm plasterki i sparzyć w gorącej wodzie. Sałatkę należy układać warstwami, a mieszać dopiero na własnym talerzu. Warstwa 1 - jajka, 2 - groszek, 3- keczup, 4 - kukurydza, 5 - ogórki, 6 - por i na wierzch majonez.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    kolorowo i smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    rewelacja :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetnie zapowiadająca się sałatka, koniecznie do spróbowania
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    lubie takie przekładane sałatki
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszna sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    na pewno ładnie wygląda i smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !