Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewany schab ze śliwką

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 1,20 kg
śliwki 100 gram
pomysł winiar 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewany schab ze śliwką

Schab bierzemy i robimy w nim dziurę prawie do końca dodajemy śliwki do środka popychając trzonkiem od tłuczka sprawdzona metoda polecam następnie pomysł Winiar na schab ze śliwką otwieramy i wkładamy do woreczka następnie wsypujemy przyprawę obtaczamy porządnie zamykamy i zapiekamy koło 1,5 godziny nie zapomnijcie wody wlać do schabu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 12.11.2011 10:44
uwielbiam ;)
slawekslawek 27.02.2011 12:28
Jadłem robiłem faktycznie dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak