Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane rurki

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rurki do nadziewania 12 szt
mięso mielone 300 gram
ryż 100 gram
marchew 1 szt
rosołki 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane rurki

mięso ryż sypany i starta marchew łączymy dodajemy jajko i nadziewamy rurki wkładamy do żaroodpornego naczynia zalewamy woda w której rozrabiamy dwa rosołki około pół litra i zalewamy rurki pieczemy tak długo aż rurki wciągną wywar rosołowy około 45 minut zapiekamy w rosole

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 19.07.2011 07:35
lubię takie dania
stokrotka 08.07.2011 17:22
mniam
Małgorzata106 19.06.2011 21:46
super
slawekslawek 27.02.2011 12:29
Makarony lubię nawet te i nadziewane

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak