Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zraz meksykański.

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 40 dag
pomidor 1 duży
cebula 1 średnia
kukurydza w puszce 1 puszka
fasola czerwona z puszki 1 puszka
sól i pieprz do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Zraz meksykański.

Mięso rozbić na cienkie plastry. Przed smażeniem doprawić solą i pieprzem. Cebulę i obrany ze skórki pomidor pokroić w półksiężyce. Kukurydza, fasola, pomidor, cebula wymieszać.Farsz ułożyć na mięsie i zawijać zrazy. Na koniec kotlety panierujemy w bułce tartej. Zrazy smażyć na głębokim tłuszczu około 15 minut. Danie podawać z frytkami lub ziemniakami. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Malinka 28.02.2014 18:34
Bardzo smaczny ten zraz. Zjadłam go oczami :)
teresa18 22.02.2014 15:33
Świetne miesko
Kejti 20.02.2014 02:21
Smaczne takie zrazy :-)
Milka100 09.02.2014 21:09
apetyczne zrazy
Aannkaa82 04.01.2014 19:51
Bardzo apetyczne mięsko :)
karolina1869 10.02.2013 12:57
fajne danie
Anna169Hosz 17.09.2012 07:59
Podoba mi się ten przepis.
Gosia20 27.07.2012 08:55
super
Katarzyna59 25.06.2012 09:37
pyszny
kuklik 17.05.2012 17:18
świetne
Katarzyna59 04.05.2012 12:06
musi być pyszny
mimi 27.03.2012 20:27
pyszny
IKrakowianka 15.03.2012 21:26
*zraz oczywiście ;)
IKrakowianka 15.03.2012 21:26
super zupa
olkaaa 10.01.2012 08:30
muszę spróbować
Kuchareczekjeden 06.01.2012 19:37
pyszny
AgaS10 11.12.2011 20:08
podoba mi się:)
MAR3STA 23.11.2011 22:53
pychota
Mariusz10 22.10.2011 22:42
znakomite danie
Rybciia 15.09.2011 13:46
ale smakowite;)
bursztynek 13.09.2011 23:17
muszę spróbować
Ewelina47 23.08.2011 20:59
zjadlabym
Robert10 07.07.2011 13:34
ale smakołyki
Ania67 27.06.2011 21:57
rewelacja
Dorota59 14.06.2011 22:37
dla mnie super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak