Sposób przygotowania

Na rozgrzaną patelnie wrzucamy kukurydze, czerwoną fasole i cebule pokrojoną w drobną kostkę a następnie doprawiamy pieprzem i solą. Naleśnik do tortilli smarujemy od wewnętrznej strony sosem barbecue i podgrzewamy go na patelni lub w mikrofali. Ciepły naleśnik kładziemy na talerzu i dodajemy podgrzane warzywa a następnie zawijamy naleśnik.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszna:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    PYCHA
  • 1
    original
    Opublikowano

    iza15

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    Często taką robię ale z innym sosem :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    smaczna mimo braku mięska
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pyszne musi byc .
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !