Sposób przygotowania

Kisiel i polewę czekoladową do ciasta przygotować według przepisu. Owoce odsączyć z zalewy i pokroić na mniejsze cząstki - kostki ok 2 cm na 2 cm. Kisiel wlać do pucharków, biszkopty lekko pokruszyć i posypać nimi kisiel. Wszystko polać polewą do ciasta i na wierzch wyłożyć owoce.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    uwielbiam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    pyszny deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny deserek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszny deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    M. Monroe

    szczerze powiem, że wolę galaretki z owocami ')
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !