Sposób przygotowania

Ogórki po obraniu kroimy w paseczki razem z papryką, wymieszać z majonezem, śmietaną i groszkiem. Doprawiamy do smaku. Zalewamy sardynki ułożone na półmisku i dekorujemy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nazwa przywołuje wakacyjne wspomnienia
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    nie przepadam za sardynkami
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    nie przepadam za sardynkami
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    nie przepadam za sardynkami
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    spróbowała bym chętnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !