Sposób przygotowania

Wiśnie zmiksować i zalać wodą. Przecedzić i zasypać cukrem. Przelać do butelek i pasteryzować 20 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pycha, uwielbiam taki z wiśni lub czereśni :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniały
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniały
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo aromatyczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo aromatyczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo aromatyczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo aromatyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    dobry przez cały rok

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !