Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić w plasterki, cebulę w kostkę i razem smażyć je przez 20 minut na margarynie z dodatkiem przypraw. Mąkę wymieszać stopniowo ze śmietaną, żeby nie powstały grudki. Po czym wlać do pieczarek. Całość gotować jeszcze przez kolejne 20 minut- żeby nabrało smaku, przy czym można dodać jeszcze przypraw.
Makaron ugotować i odcedzić. Wyłożyć na talerz i polać ciepłym sosem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    miało być z grzybami;)
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    smaczne;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczne z grzybkami:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    szybie i łatwe
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !