Sposób przygotowania

Mięso ugotować-do miękkości, ok 2, 5h, wątróbkę także. Warzywa również ugotować razem ze słoniną. Cebulę pokroić w kostkę i usmażyć na margarynie.
Gdy ugotowane mięso ostygnie zmielić go razem z ugotowanymi warzywami, słoniną, wątróbka i usmażoną cebulą. Wszystko potem mieszamy z jajkami i przyprawami-nie żałować. Podłużną formę posmarować trochę margaryną. Piec ok. półtorej godziny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Koziny to jezcze nie jadłam.
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo smaczny! :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    zjadłbym:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    warto spróbować- tylko skąd tą kozinę
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też się nad tym zastanawiam skąd wziąć kozinę <myśli> a pasztety bardzo lubię:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    hehe, ciekawe ale raczej nie mój smak:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    lee-aa

    lekker ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Magda24

    ciekawie musi smakować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !