Sposób przygotowania

Makarin gotujemy na półtwardo.
Cebulę i selera kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni na odrobinie oleju
Ugotowany makaron przerzucamy na patelnię, dodajemy tuńczyka z puszki- najlepiej w kawałkach w sosie wlasnym, dodajemy odsączoną kukurydzę, pomidory krojone z puszki. Dokładnie mieszamy i zaczynamy smażyć, Jak odparuje już część sosu z pomidorów, to dodajemy fetę pokrojoną w droną kostkę- wyłączamy gaz pod patelnią i przyprawiamy do smaku solą, pieprzem i ziolami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    byMJ

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    byMJ

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !