Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marmolada jabłkowogruszkowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

gruszki 1,5 kg
jabłka 1,5 kg
cukier 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Marmolada jabłkowogruszkowa

Ugotować osobno jabłka i gruszki (bez pestek) z dodatkiem małej ilości wody. Przetrzeć przez sito , dodać cukier i wolno gotować. Gdy marmolada zgęstnieje przelać ją do słoja.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 22.04.2012 20:05
super
owocówka 09.11.2011 07:36
super
gosia47-47 05.04.2011 07:18
bardzo dobre
romanrafal
romanrafal 31.03.2011 15:24
palce lizać,super
Mariusz10 12.03.2011 22:45
świetna marmolada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak