Sposób przygotowania

Jagody zmiksować. Wodę zagotować z cukrem dodać jagody i wymieszać. Podgrzać i gorący nakładać do słoików. Pasteryzować 20 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 6
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 6
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    rzadko spotykany w polskim domu
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    rzadko spotykany w polskim domu
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    rzadko spotykany w polskim domu
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    rzadko spotykany w polskim domu
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszny i aromatyczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !