Sposób przygotowania

Mięso umyć,włożyć do miski i wsypać wszystkie przyprawy.Wlać oliwę i sos sojowy dokładnie natrzeć mięso i odstawic na kilka godzin.Ja zawsze wstawiam na noc do lodówki.
Następnego dnia zagotować w garnku wodę i włożyć mięso na kilka minut żeby się ścięło.Przełożyć do naczynia żaroodpornego posypać rozdrobnioną kostką czosnkową -ja użyłam 2 szt i po wierzchu posypać dowolną ulubioną przyprawą,nakryć naczynie i wstawić do piekarnika piec 1,5 godziny. w tem.180-200 stopni.

Komentarze

  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Świetne , bo bez konserwantów....
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    coś dla mojego męża ,kawał dobrego mięcha
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    wygląda smakowicie:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    100 x lepsze od kupnych kiełbach
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo apetycznie wygląda.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smacznie wygląda!!!
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszny kąsek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ależ apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    uwielbiam takie pieczenie, świetna są zarówno na obiad jak i do kanapek :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    domowe wędliny są najlepsze,pysznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    bardzo lubię :-)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo smaczne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    Smaczna propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    Bardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    dodi

    pyszna porcja mięska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !