Sposób przygotowania

Marchewkę zetrzeć na tarle z drobnymi oczkami. Cebulę pokroić w kostkę. Kapustę pekińską pociąć na drobne paski, starając się nie kroić tylnich zgrubień. Kapustę czerwoną pokroić również na drobne paski-10 mm. Wszystko wymieszać z majonezem i śmietaną. Dodać do smaku pieprz i sól.

Komentarze

  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo lubie taka:)
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo lubie taka:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smakowita:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pychota!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    smile

    przepyszna:) najbardziej lubię taką na obiad do frytek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !