Sposób przygotowania

Owoce żurawiny umyć i zmiksować Zalać wrzątkiem i dodać cukier.Podgrzać do temp.80 stopni. W czasie gotowania mieszać,żeby owoce się nie przypaliły. Gorący sok nakładać no słoików, szczelnie zamykać i odwrócić do góry dnem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Bardzo dobry przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    zdrowy!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    zdrowy!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszniutki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszniutki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszniutki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszniutki
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    rewelacyjna!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszny soczek
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    rewelacyjny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !