Sposób przygotowania

Imbir obrać ze skórki, pokroić w plasterki Zalać wodą i gotować ok. godziny. Odcedzić i do wywaru wsypać cukier. Zagotować i dodać sok z cytryny. Gorący wlać do słoiczków, zakręcić i obrócić do góry dnem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Polecam
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    ciekawy
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    ciekawy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo dobry do grzańca!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo dobry do grzańca!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo dobry do grzańca!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo dobry do grzańca!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !