Sposób przygotowania

Filety odrobinę osolić i obsypać przyprawą do ryb Prymat. Po ok kwadransie ułożyć w naczyniu do pieczenia. Najpierw polać odrobiną oliwy na dnie, ułożyć plasterki cytryny i filet ryby. Na rybę ponownie ułożyć cytrynę i polać odrobiną oliwy. Piec przez min 20 do 30 min w temperaturze ok 200 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    interesujący przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    uwielbiam ryby tak przygotowane, palce lizać :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawe
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    ciekawe:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo lubię skropioną cytrynką rybkę:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pycha rybka,muszę spróbowac taką przyrządzić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !