Sposób przygotowania

piers kroimy w kostke, smażymy na 4 łyżkach oleju, a następnie dodajemy 2 łyżeczki przyprawy i smażymy jeszcze 3 minuty. kapuste drobno szatkujemy, układamy w pólmisku, dajemy troche miesa, majonez i ketchup, na to fasolke, kukurydze i ogórka pokrojonego w kostke, na to kolejną warstwe wszystkiego. Na sam koniec dajemy warstwe kapusty, miesą i dekorujemy majonezem i ketchupem. Ładnie wygląda jeśli salatke podamy w szklanym naczyniu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    elegancka!;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pysznie się prezentuje! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Napiszę tylko słowo...pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paulina33

    podobna do tej co robię ja :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Świetnie wygląda :) mnóstwo kolorów
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    apetyczna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Bardzo ją lubię, jest przepyszna!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !