Sposób przygotowania

Do wrzącego rosołu wrzucamy serki topione i podgrzewamy zupę aż serki się roztopią,co jakiś czas mieszamy.Śmietanę lekko solimy dodajemy mąkę i dokładnie mieszamy,żeby nie było grudek.Całość wlewamy do rosołu i mieszamy doprawiamy do smaku solą i pieprzem.Podajemy z grzankami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Daria14

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Daria14

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Daria14

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    prosty i szybki krem. Coś do zrobienia jak czasu brak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !