Sposób przygotowania

Płatki zalać wrzątkiem i dać kwasek cytrynowy. Odstawić na kilka godzin, potem przecedzić. Dodać cukier i gotować 20 minut. Zebrać szumowinę.Gorący sok wlać do butelek.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    O prosze, nawet nie wiedziałam, ze z płatków róży można robić taki syrop :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    no przyznam, że i ja wielce zaskoczona ..... a co za kolor i klarowność - rewelacja,
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam mniam mnima
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    smaczny i zdrowy taki syrop
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny i aromatyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny i aromatyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny i aromatyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny i aromatyczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pięknie pachnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo aromatyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniały i aromatyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniały sok

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !